Saturday, 19 January 2013

SUMPAH ! SELEPAS NI , AKU TAK AKAN BERCINTA LAGI ! AKU BENCI LELAKI !

MUHAMMAD HAFIZ ! kau memang jantan sial ! jantan tak gune ! kau tinggalkan aku macam uh jwe . senang jwe ea kau kata PEREMPUAN BERJUTA , LELAKI BERIBU ! SIAL KAU HAFIZ ! SIAL SESANGAT ! sampai hati kau buat aku cam nie ea . Btw, thanks buat aku macam nie . kau sedarkan aku bahawa cinta dan lelaki uh mmg tak ley dipercayai . Aku nak ikut jejak pak long aku . Aku benci lelaki . Aku tak kan married . nak amek anak angkat nnty . Puas hati kau ea lepas kau hancurkan hati aku macam uh jwe . 17 .01.2013 . Kau mule bersama dengan ayu sial uh ! mmg sial lha kau betine ! kau dah putus nun najib uh , gy lha rujuk balik bodoh ! yang kau amek laki aku uh kenapa hah ?! kenapa ?! DIA AKU PUNYA ! KAU JANTAN DENGAN BETINA SUNDAL UH MMG PEMBAWA SIAL . KORANG TAK AKAN BAHAGIA . bahagia pun kejap jwe . Aku akan tengok bpew lame korang bertahan pasangan SEJOLI BABI !